Zamolili smo Karolinu Vidović Krišto za komentar vezan uz skandal oko teniskog turnira u Zadru

22.06.2020. 15:30:00

Nezavisna kandidatkinja na listi Domovinskog pokreta u IX izbornoj jedinici, Karolina Vidović Krišto, ovih dana boravi u Zadru.

Zamolili smo je za komentar vezan uz skandal oko teniskog turnira u Zadru.

PDN: Gospođo Karolina, dali ste i Vi bili na turniru?

KVK: Ne, takvi događaji mi nisu u fokusu interesa,ne zanimaju me bajke o nekakvom regionu pa makar bili umotani u celofan nekakvog teniskog turnira. Žalosno je kako su vlade SDP-a i HDZ-a oduvijek opčinjeni pričama regiona. Pogledajte sada ushićenog Plenkovića. Kao predsjednik Vlade zatvorio je cijelu naciju i ubio gospodarstvo kako bi nas tobože zaštitio. Sjetite se kako on i njegov stožer hrvatskim građanima koji žive od poljoprivrede nisu dali da odlaze na polje udaljeno par kilometara od njihove adrese stanovanja, radi - kako kažu - zaštite. Otežavaju prelazak Hrvatima iz BiH u Hrvatsku, i obrnuto. Ali, kada je u pitanju region, hrvatski građani i njihovo zdravlje nije više vrijedno zaštite. Tenisač Đoković odbio se testirati i Plenkovic ga objeručke primi u hrvatsku državu, u hrvatski Zadar od ushićenja oko svog ljubljenog regiona Plenkovic je u stanju ugroziti ne samo zdravlje hrvatskih državljana, koje on mjesecima kako kaže toliko čuva, nego je u stanju uništiti i turističku sezonu.”, odlučno je upozorila Karolina Vidović Krišto.

Izvorni autor: PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.