Zatvorena Jurišićeva ulica u Zagrebu! Prilikom radova na dimnjaku urušio se dio zgrade, iskre su frcale na sve strane

19.08.2022. 17:35:00

Danas nešto iza 16 sati u zagrebu došlo je do rušenja dijela zgrade u Jurišićevoj ulici u Zagrebu

Kako javlja RTL kaos je nastao prilikom obnove dimnjaka. Izgleda kako se prilikom radova urušio dio zgrade, zbog čega je čitava ulica u prašini i dimu.

U Jurišićevoj ulici u Zagrebu trenutačno je obustavljen promet.

Policijski službenici su na terenu i ograđuju mjesto događaja.

Iz ZET-a javljaju da je trenutno u prekidu tramvajski promet Jurišićevom ulicom zbog oštećenja naponske mreže. Tramvaji prometuju preko Glavnog kolodvora i Draškovićevom ulicom.

'Srećom nitko nije hodao tom stranom ulice. Odjednom se urušio zid zgrade koja se trenutno obnavlja. Cigle su pokosile sve od tramvajskih vodova do ulične rasvjete. Policija je brzo došla, ali je tramvaj prešao preko potrganih žica, a struja je počela frcati na sve strane', ispričala je čitateljica za 24 sata koja je poslala snimku kaosa u središtu Zagreba.

Riječ je o zgradi u Jurišićevoj na broju 6, u kojoj se nekada nalazilo kino Grič, a nedavno se počela obnavljati od potresa, donosi Telegram.hr. Građani koji žive u susjedstvu, s kojima je Telegram razgovarao, kažu kako nadležnim službama mjesecima prenose svoju zabrinutost za stabilnost zgrade. Uvjereni su kako prije početka radova nije dovoljno osigurana od urušavanja koje bi moglo imati posljedice i za njihove nekretnine.

Izvor: tportal.hr/Foto: Screenshot

Izvorni autor: B. R.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.