Zatvorio se u stan i prijeti, na prozoru natpisi: 'Imam bombe'; U istom ulazu živi i Kolinda

05.03.2021. 13:18:00

U zgradu je ušla antiteroristička jedinica, teško su naoružani. Stigli su sa psima. Na terenu je najmanje 10 vozila i sve je puno policije, javlja nam svjedok događaja...

Policija kaže da su dobili dojavu o mogućoj osobi koja se želi samoozlijediti, tvrde da joj je najvjerojatnije potrebna medicinska pomoć.

12.50 Deset specijalaca izašlo je iz zgrade. Djelatnici hitne pomoći uveli su jednu ženu u vozilo.

12.40 U ovom trenutku su ovdje dva policijska vozila i vozilo hitne pomoći iako prolaznici kažu kako je prije samo 15 ak minuta ovdje bilo barem deset policijskih automobila. 

Građanima nije jasno zašto policija nije evakuirala zgradu posebno jer su vidjeli i kako je došao snajperist.

12.20 Susjedi tvrde da je čovjek koji se zatvorio u stan i inače bio problematičan. Polijepio je papire po prozorima.

24sata

- U zgradu je ušla antiteroristička jedinica, teško su naoružani. Stigli su sa psima. Na terenu je najmanje 10 vozila i sve je puno policije. Došla je i plinara, a snajperisti su otišli sa stražnje strane. Ne znam što se događa ali očito je ozbiljno - javlja čitatelj iz Bauerove ulice u Zagrebu.

- S tim tipom uvijek neki problemi. Često se svađa - rekao nam je jedan od susjeda.

24sata
Foto: čitatelj 24sata

Kako doznajemo, Kolinda Grabar Kitarović, koja živi u istom ulazu, trenutno nije u stanu te volontira u Petrinji. U stanu nije ni njena obitelj.

Vladimir Šeks koji, kako nam kaže, stanuje u susjednom ulazu, nije trenutno kod kuće. Ostao je šokiran viješću i zahvalio nam na informaciji.

Izvor: 24sata/Foto: čitetelj 24sata.hr

Izvorni autor: Romana Bilešić, Bogdan Blotnej, Višnja Kragić Mahmutović, Denis Mahmutović, Antonija Tušek, Katarina Bitići/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.