Zdravko Mamić o korupciji u pravosuđu: "Imam još 50 sudaca kojima sam davao novac, ali nisam ih htio petljati u to"

25.11.2021. 18:07:00

Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV progovorio je o ponovnom uhićenju osječkog suca Zvonka Vekića, koji je Vekića i prokazao zajedno s još dvojicom osječkih sudaca koji su potom i uhićeni u lipnju.

Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV komentirao je uhićenje osječkog suca Zvonka Vekića. Također je progovorio i o svojim kontaktima s drugim sucima te tvrdi da je 50 sudaca primilo novac od njega.

"Ja sam jedini koji u ovoj cijeloj nevolji ima hrabrosti o tome govoriti. Naravno da ja imam još 50 sudaca kojima sam davao novac. Ne za sebe, nego za neke druge usluge, ali nisam ih htio petljati u to. Nisam ih htio miješati u to, kao što ni ovo ne bih radio da se jednostavno ovo sve ne događa", rekao je Mamić.

Cijeli razgovor sa Zdravkom Mamićem možete pogledati u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:screenshot/Dnevnik.hr

Izvorni autor: Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.