Željko Glasnović – Milorade, evo ti braće!

28.01.2021. 14:29:00

Prije dva dana došli su u posjet “svom srpskom okupiranom gradu, svojoj krajini i Velikoj Srbiji” kako oni to kažu.

U srcu Hrvatske, u Kraljevskom gradu Kninu, simbolu Domovinskog rata, Gradu heroju, i Gradu u kojemu se slavi hrvatska pobjeda nad srbočetničkim agresorom, na Kninskoj tvrđavi veliča se “Velika Srbija i srpska krajina”, svojata tuđa zemlja i Boga se zaziva s nadom da se opet ovdje vijori srpska zastava: “Živela sveta srpska krajina” – viču s tvrđave.

S one iste tvrđave s koje su iz protokola izbačeni oni koji su stavili ovu zastavu i oslobodili ovaj grad. Primio ih je čak i gradonačelnik Knina s kojim se hvale da “mu je majka Srpkinja”, dok su na obljetnicu Oluje naša elitna Vlada i vrli Gradonačelnik okretali glavu od svoje, oslobodilačke i pobjedničke hrvatske vojske.

Doveli su i novinare RTS-a koji će sutra prerađenu snimku pustiti u srpske medije i ponovno se rugati s Hrvatima. Srbi koji su bili agresori i koji u Hrvatsku dolaze vičući “ovo je okupirana srpska krajina” časno se primaju sa svim privilegijama, a Hrvati, koji su krv prolili za oslobođenje svoje zemlje se zatvaraju zbog domoljubnog pokliča.

Zastrašujuće!

Tko je ovdje manjina, tko je većina?
Tko je obespravljen, a tko privilegiran?

Tko radi podjele, a kome se povlađuje?
Kome se sudi, a koga se veliča?
Tko je vlast, a tko je oporba?

Na ovim prostorima, najveća prijetnja je oduvijek bio, i ostao – velikosrpski imperijalizam i mitomanija koja je – od 1912. do 1999. god., što pod kokardom, što pod petokrakom – ubila više od pola milijuna ljudi, objavio je Željko Glasnović.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar

Izvorni autor: Željko Glasnović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.