ŽELJKO SAČIĆ: Jeleniću, uzurpatore i sluga nenarodni ODSTUPI ODMAH !!!

18.02.2020. 18:38:00

Burne su reakcije nakon što je u javnost procurila vijest što ju je objavio tjednik Nacional da je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić mason, što je i sam potvrdio.

Oštru reakciju u javnost poslao je i suverenist, general Željko Sačić, svojim komentarom tj., objavom na Facebooku:

“Pa, ovo je šokantno …mi Hrvati smo, kako je i vidljivo, definitivno, stvarno i pravno okupirani od protuhrvatske, dobro umrežene i uhljebljene, parazitske, gramzive globalističke i velikosrpske, masonske žgadije.

Dakle, organizirani otpor ovom protuustavnom i protuzakonitom stanju je naš jedini, legitimni i apsolutno očekivan odgovor.

Stoga, mi moramo biti spremni i sposobni, organizirani za totalni prevrat u našem političkom i društvenom životu. Hrvatski suverenisti, na vama je najveća odgovornost, vaša lojalnost i predanost hrvatskoj državi, našim ustavnim vrijednotama, obitelji, vjeri, tradicionalnim, kulturnim, povijesnim i pravnim stečevinama… čvrsta su stijena i naš temeljni, kamen zaglavni…

Vi ste, u zajedništvu sa svim dobrim ljudima ove Hrvatske – nada i ohrabrenje hrvatskom narodu!!!

Za početak, Jeleniću, uzurpatore i sluga nenarodni….ODSTUPI …ODMAH!!!”

Izvor: Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.