Željko Sačić: Milorade, samo da znaš, nikada nećemo zbog Tebe i Tebi sličnih, izbaciti slovo ” U” i ” H” iz Abecede

12.09.2019. 11:00:00

General Željko Sačić komentirao press konferenciju Milorada Pupovca.

Objavu generala Sačića prenosimo u cijelosti:

Milorade, samo da znaš, nikada nećemo zbog Tebe i Tebi sličnih, izbaciti slovo ” U” i ” H” iz Abecede. Nećemo se nikad ni odreći heroja iz DOR-a..koji su pod stijegom HOS-a i njihovog pozdrava: Za Dom Spremni..ginuli, braneći Hrvatsku od Tvojih mentora i nalogodavaca, velikosrpskih zločinaca…Niti nećemo nikada zaboraviti zvjerski, ratnozločinački pobijene stotine tisuća nevinih ljudi, Hrvatica i Hrvata, hrvatskih žrtava na Križnim putevima ,od Bleiburga do Dakse…čiji su protuhrvatski krvnici nosili kape sa kokardama i zvijezdama petokrakama..I sve su to ponovili, ranih devedesetih na području, netom uspostavljene, demokratske, slobodne Republike Hrvatske…..

To ti je početak i kraj priče…crni Milorade..A, ako doista nisi četnik…to ćeš i sam lako razumijeti, čak i podržavati, …za početak, priznat češ Zagreb kao svoj glavni grad i prestati kažnjivo špijunirati , destabilizirati, razarati kolaboracionistički Hrvatsku za korist velikosrbina i BG četnika Vučića, uz blagoslov Irineja, te aktivno pridonijeti utvrđivanju istine i pravde, uz javnu potporu Hrvatskim suverenistima za zabranu četničke kokarde i krvave petokrake u Hrvatskoj…

Nećeš više ni odlaziti u Srb te se tamo besprizorno, nehumano klanjati i slaviti četnička zvjerstva i klanje, protjerivanje, etničko čišćenje Hrvata…
U protivnom, ostati češ i dalje lažljivi, mrziteljski manipulator, podli velikosrpski – ..zlotvor..kao i kapitulant, protuhrvatski eu srebroljubac, Tvoje “suho zlato ” Plenković, ruku pod ruku, skupa s Tobom..

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.