Željko Sačić: Neozbiljne političke naivčine, ugrožavate sigurnost, stabilnost, nacionalnu i vojnu sigurnost budućih hrvatskih naraštaja …

09.08.2020. 09:51:00

Saborski zastupnik iz redova Hrvatskih suverenista umirovljeni general Željko Sačić žestoko reagirao na istupe pojedinih hrvatskih političara koji su komentirali zbivanja sa proslave VRO Oluja u Kninu ali i poruke koje dolaze iz Srbije.

Nedorasle, nacionalno neodgovorne i neozbiljne političke naivčine( ??), svjesno ili nesvjesno ugrožavate sigurnost, stabilnost, nacionalnu i vojnu sigurnost budućih hrvatskih naraštaja ..Zar će nam i unuci ..djeca , opet u rat u tenisicama i sa lovačkim puškama. .Sramotni je, otužni i protuhrvatski (veleizdajnički) čin, da na 25 obljetnicu “Oluje”..imamo prelet jednog (1) ispravnog borbenog aviona..Mig .starog cca 50 godina..Dok smo ih u samoj “Oluji ” imali čak 18 (tih aparata), ilegalno, (pod Budimira Lončara proglašenim UN embargom), prošvercanih, uvezenih u RH..

I sad se novoimenovani ministar obrane Banožic “tješi” i lažno nas uvjerava kako će nas NATO..štititi..(ne navodeći pri tom: od koga..kada..pod kojim uvjetima ???)..Prestrasno i protunarodno..Vladajući..zar ne vidite..upregnuli su vas u svoja velikosrpska, protuhrvatska kola..a da toga niste ni svjesni..??

I vi će te, Medved, Plenković, (po nečijem nalogu) u Grubore, Varivode…izjednačavati krivnju hrvatske žrtve i velikosrpskog..vojno poraženog agresora…Pa nek vam barem netko prije toga dojavi da su za te slučajeve kriminalnih ubojstava osumnjičeni, optuženi i pravomoćno presuđeni optuženici i to pred Domaćim i Međunarodnim Sudovima..Dok s druge strane, za sustavno planirana i provedena velikosrpska ,”jna” te četnička masovna uništenja i tisuća masakara..razaranja cijelih hrvatskih gradova..sela , zaseoka, općina…nema niti osumnjičenih , niti optuženih ..a kamoli pravomoćno presudenih udruženih kriminalnih ratnozločinackih zlotvora….Nema ni pokajanja..nema reparacije ratnozločinacke štete Hrvatima..Nema želje za otkrivanjem mjesta ukopa, ubojstva, ratnozločinački umorenih nevinih hrvatskih žrtava..

Okrećete glavu od 700 potencijalno ugroženih hrvatskih branitelja koje ova, nepokajna Srbija želi kriminalizirati po svojem “Zakonu o univerzalnoj nadležnosti”.

Medved..pročitaj..Plenkoviću..Božinoviću..tajne i javne službe također..Niste na razini očekivane nacionalne odgovornosti..i za to, za taj stravičan propust.. nema opravdanja. Revidirate i krivotvorite povijest..utvrđenu čak i pred MKS om u Haagu. Snositi ćete za te “propuste” odgovornost..Hrvatski narod ..hrvatski suverenisti vam sve to -pamte.

Izvorni autor: Željko Sačić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.