Željko Sačić: 'Vlada u potpunosti zaboravila prošlost i okrenula se protuhrvatskoj budućnosti'

15.09.2020. 11:33:00

"Svake su godine naša obilježavanja sve žalosnija, no ove smo se godine na obljetnici pogibije hrvatskih branitelja i civila vukovarske četvrti Sajmišta okupili s posebnom gorčinom. Naime, dva dana uoči obljetnice, koalicijski partner sadašnje aktualne vlasti i druga najveća vladajuća stranka u Republici Hrvatskoj, SDSS, odao je počast polaganjem vijenaca, kako su oni to nazvali, žrtvama rata od 1991.-1995., na tzv. groblju šajkača, koje se nalazi u samome srcu Vukovara, nedaleko od mjesta na kojemu odajemo počast hrvatskim braniteljima”, upozorava vukovarski gradonačelnik i saborski zastupnik Domovinskog pokreta Ivan Penava .

Hrvatski suverenista i Saborski zastupnik Željko Sačić prozvao je u svom komentaru za taj sramotni događaj koji se dogodio u Vukovaru cijelu Vladu RH na čelu sa premijerom Andrijom Plenkovićem jer se upravo radi o njihovim koalcijskim partnerima iz redova SDSS-a .

Pročitajte žestoku reakciju Saborskog zastupnika Željka Sačića na sramotni događaj koji se dogodio u Vukovaru:

Ima li ovoga ..ili nešto sličnog , i gdje na kugli Zemaljskoj..osim u Hrvatskoj ??? Zamislite to, npr. u Rusiji ..SAD-u, Izraelu..Kini...Poljskoj, Mađarskoj...Armeniji..ili nekoj drugoj članici EU- a...kao " javni spomen i znak sjećanja" na Hitlerove fašiste, naciste....( njihove četnike)...genocidaše...ili na krvave komuniste, boljševike Staljiniste..Japanske fašiste..na Al Qaidu..? Ne..takve izdaje, takve nezahvalnosti prema Žrtvi za Domovinu, takvog nemorala i nepoštivanja živih i mrtvih heroja DOR-a nema nigdje na Svijetu..osim u Hrvatskoj.Pod aktualnim državnim i političkim vodstvom Vlade A. Plenkovića ..i njegovog suvladajućeg koalicijskog..aboliranog Sdssa...a sa našim novcima. Stvarno su..bez primjera u Svijetu .."napredni" , "tolerantni", "liberalni"... "inkluzivni"..i ponajprije..zaboravljivi.. Eto, potpuno su "zaboravili prošlost i okrenuli se - ( PROTUHRVATSKOJ) budućnosti" ..BOŽE pomozi !!!

Ima li ovoga ..ili nesto slicnog , igdje na kugli Zemaljskoj..osim u Hrvatskoj ??? Zamislite to, npr.u Rusiji..SAD-u,...

Objavljuje Željko SačićPonedjeljak, 14. rujna 2020.