A SAD SLAVONSKI SPEKTAKL: Dolazi Škoro, program dočeka Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu

18.07.2018. 09:54:39

SLAVONSKI BROD- Bezbroj upita o dolasku i dočeku Marija Mandžukića stiglo je u redakciju, jer normalno svi žele vidjeti i čestitati na velikom uspjehu. Doček Marija Mandžukića je u srijedu, 18. srpnja, i započinje u 17 sati, na slavonskobrodskom Korzu. Program dočeka započinje u 17 sati, a prvo nastupa lokalni bend Dominik&Co. uz voditelja Luku Bulića koji će dobro zagrijati atmosferu za sve građane i posjetitelje koji su se najavili i iz drugih hrvatskih gradova. Prava slavonska fešta u srcu Slavonije započinje u 19,00 sati dolaskom gospodina Marija Mandžukića, kojeg će popratiti zvuci tambura TS “Behar” nakon čega slijedi jedan od najpoznatijih i nagrađivanih glazbenika i pjevača, Miroslav Škoro. Besplatan prijevoz građanima na doček Kako bi svim građanima i posjetiteljima olakšao dolazak građana na doček na glavni gradski trg, Grad Slavonski Brod organizirao je besplatan javni prijevoz gradskog prijevoznika u vremenu od 16,00 do 19,00 sati. Posebna regulacija prometa Ovim putem obavještavamo građane da će se na dan dočeka, 18. srpnja, privremeno zatvoriti za promet Ulica Petra Krešimira IV od Vukovarske ulice do Ulice Matije Gupca u vremenu od 17,00 do 24,00 sata. Promet će se u tom vremenu obavljati alternativnim pravcem Ulicom Matije Gupca te dalje Ulicom Petra Krešimira IV. Bit će postavljena odgovarajuća prometna signalizacija na predmetnim križanjima. Zbog očekivano velikog broja posjetitelja, molimo da se ne koriste nedozvoljena pirotehnička i ostala sredstva kako bi doček prošao u što sigurnijem okruženju za sve prisutne, ali isto tako i u dostojanstvenom tonu. Pozivamo sve građane i posjetitelje na zajedničko slavlje i doček u rodnom gradu izvrsnog sportaša, iznimnog čovjeka s velikim srcem koji je pronio ime grada Slavonskog Broda diljem svijeta, našeg Marija Mandžukića. Vidimo se na Korzu! Izvor: ebrod

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.