ALADROVIĆ I ĆORIĆ KUMOVI? Ministar progovorio o poveznici s mladim kolegom: ‘To je vrlo simpatična teza’!

28.09.2020. 11:19:00

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić govorio je nakon konferencije u zagrebačkom hotelu Esplanade. Odgovarao je na pitanja vezano uz sukob predsjednika i premijera te aferu Janaf, prenosi N1.

Ćorić je kazao kako mu je prvi glas da su i ministri uvučeni u sukob predsjednika i premijera te kako ta tema neće biti tema njegovog istupa.

“Još jednom ću ponoviti teze – DORH, USKOK bave se svojim poslom, ministarstva i Vlada bave se svojim poslom, naše dodirne točke su minimalne. U Hrvatskoj ima svatko pravo promišljati na svoj način. Nemojte me molim vas tražiti da to komentiram”, rekao je Ćorić te naglasio da će, ukoliko bude potrebno, prema nadležnim institucijama objasniti svaki detalj.

Komentirao je i nagađanja da su on i ministar Aladrović kumovi.

Nismo, ali je teza vrlo simpatična. Svašta se čuli u zadnje vrijeme. Hrvatska javnost se već desetak dana zabavlja stvarima za koje držim da su ispod svake razine. Naravno da treba propitivati svaki sustav, ali propitivati tko je što kad jeo i koliko je tko čega pojeo, to je ispod svake razine”, smatra Ćorić.Kazao je kako bi hrvatsku javnost trebalo zanimati funkcioniranje Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. “Mislim da treba dovoditi u pitanje uspjeh politika u tom sektoru, a detalji u kojim se posljednjih desetak do petnaest dana razgovara su ispod svake razine.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno/Foto: Goran Stranzl/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.