Ante Gotovina poslao moćnu poruku igračima i izborniku pred utakmicu !!

15.07.2018. 15:47:14

Hrvatski general Ante Gotovina, jednako kao cijela nacija u iščekivanju je povijesnog susreta Hrvatske i Francuske na SP u Rusiji.

Izborniku Zlatku Daliću i našim nogometašima, prenosi Večernji list, poslao je u nedjelju prijepodne ovakvu poruku: Dragi Zlatko, Poslije jutarnje mise imam potrebu uputiti Tebi, dečkima i stožeru koji o vama brine izraze zahvalnosti. U osjećaj ponosa i radosti ujedinili ste sve hrvatske ljude u domovini i diljem svijeta. Dragi prijatelji, vaš put do finala svijetu je veličanstven spektakl – demonstracija nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine – zajedništva, skromnosti u pobjedi i čvrstine karaktera. Ispisujete povijest svjetskog nogometa – uz Božju milost, malo sportske sreće, vjerujmo u pobjedu. Vi to možete, vi to zaslužujete ! Vaš, Ante Gotovina Na tu poruku odgovorio je iz Moskve i izbornik Dalić koji se Gotovini zahvalio i kazao da “Mi igramo za nas, naše obitelji i za našu Hrvatsku!”. Gotovina naravno navija za Hrvatsku, premda mu je Francuska druga domovina. Kaže da je navijao za Francusku u susretu te reprezentacije s Belgijom, ali sada mu je pomalo žao jer čini se da bi s Belgijom naša reprezentacija imala lakši posao. Vjeruje, međutim da je Dalić dobro posložio naše “kockaste” i da na nogometnom terenu Hrvati imaju jednake šanse postati svjetski prvaci.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.