ARKANOV SIN SVE OTKRIO: ‘Vodio me u Erdut. Tamo se obogatio i zaljubio u Cecu koja je pjevala vojnicima’

13.10.2020. 11:33:00

Vojin Ražnatović, Arkanov sin iz prvog braka, kao dječak svjedočio je brojnim nedjelima svoga oca, a ovih dana i javno govori o tome.

Kroz kratke video uratke, Vojin otkriva detalje o životu zloglasnog zapovjednika paravojne jedinice “Tigrovi” koji su u vrijeme rata pustošili sve pred sobom, pa se tako prisjetio Erduta u koji ga je otac doveo kao 10-godišnjeg dječaka:

Erdut su zvali Arkanzas

“Bio je i jedan mali televizor u očevoj sobi, tu smo ja, on, moj brat i Legija gledali svaku večer film ‘Lavlje srce’. Malo ljudi zna da se on obogatio kada je uvozio gorivo i drvnu građu za vrijeme sankcija. Erdut i cijeli taj kraj su zvali Arkanzas, jer su tu šume neke ‘skinuli’, pa je uvezao hrast i zaradio milione”, objašnjava Vojin koji opisuje odrstanje uz ljude s kalašnjikovima, prenosi Mondo.

Arkan tako, tvrdi Vojin, odjednom zarađuje ogroman novac, koji nemilice troši na dokazivanje moći i statusa. U jednom trenutku kupuje čak 30 džipova, ruši malu kuću i gradi ogromnu vilu.

“Želja mu je bila da, osim Slavonije, pokori i politiku. ‘Baca’ pet milijuna eura na pompoznu, ali neuspješnu političku kampanju. Njegova Stranka srpskog jedinstva neslavno prolazi na izborima”, potvrđuje sin Željka Ražnatovića Arkana koji je svjedočio njegovu usponu i padu.

Susret sa Cecom u Erdutu

Arkan u Erdutu utjehu pronalazi u tadašnjoj folk zvijezdi, Svetlani Ceci Veličković, koju je zajednički prijatelj, Oliver Mandić, doveo u kamp da pjeva vojnicima. Nakon što je doznala za aferu, prva supruga, Vojinova majka, ostavlja ga i bježi sa djecom što je za Arkanov ego bio nepodnošljiv udarac.

“Prvo smo otišli u Beč, pa u Rim, pa u Pariz i tek na kraju u Atenu. Svi ti naši prijatelji kod kojih smo dolazili nisu nas smjeli primiti, dozvolili bi nam da budemo kod njih par dana, a onda su u strahu od mog oca tražili da odemo. Bili smo kao izbjeglice, nitko nas nije htio. Otac je više puta zvao majku, moli je da se vrati, obećavao da će otjerati Cecu, ali ona je ostala nepokolebljiva.”

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: S.V./Foto: screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.