'Biti pravaš nije bilo lako svih proteklih 153 godine niti će to biti u budućnosti, a koaliranje s aboliranim četnicima nije politika HSP-a'

02.06.2014. 18:27:33

''Biti pravaš nije bilo lako svih proteklih 153 godina niti će to biti i dalje jer pravaši ne izdaju svoja temeljna načela da bi bili na vlasti'', navodi se u priopćenju.

Nedavno je stranka HSP dr. Ante Starčević uputila priopćenje kojim "optužuju" Daniela Srba, predsjednika HSP-a kako "opovrgava rezultate koje je postigla domoljubna koalicija".

Podsjetimo u dobivenom priopćenju HSP-AS za koji HSP navodi da je potpisano glavnim tajnikom Perom Čorićem piše:

"Ovim relevantnim podacima demantiramo politikantski pokušaj Daniela Srba koji potpomognut svojim političkim mentorima i njima lojalnim medijima osporava postignute rezultate Domoljubne koalicije, Ruže Tomašić i HSP AS", stoji u priopćenju.

Ističu kako su u politici jedino mjerilo postignuti rezultati, te navode kako HSP AS "nema potrebe više odgovarati na neistine koje će izreći politički zombi Daniel Srb". "On je politički mrtav, samo mu to netko treba javiti", zaključuju iz HSP AS-a.

U cijelosti pročitajte priopćenje Hrvatske Stranke Prava.

107.206 glasova Ruže Tomašić nisu problem HSP-a već Tomislava Karamarka koji će morati objasniti članovima HDZ-a kako je to Ruža Tomašić, od koje je napravio zvijezdu, popularnija od svih HDZ-ovaca na listi za Europske izbore. Jedno je osnovati HSP-AS kako bi se razbilo pravaško biračko tijelo, a drugo je kada ista postane popularnija od svog šefa.

HSP je i dalje stožerna pravaška stranka i to je ono što smeta HDZ-AS. E ta 3 slova su slova s kojima se nije i neće manipulirati – a HDZ-ove izvedenice su HDZ-ove izvedenice.

I dalje ostaju činjenice da je HDZ s SDSS-om podigao spomenik u Srbu i time besramno digao spomenik četničkom pokolju hrvatskog življa. I dalje ostaje činjenica da je HDZ i HSP-AS uveo ćirilicu u Vukovar. I dalje ostaje činjenica da je u Šibenskoj-kninskoj županiji HDZ i HDZ-AS u koaliciji sa SDSS-om.

Izbori za Europski parlament su izbori koji su bili kruna medijske blokade i sumrak demokracije u Hrvatskoj. Sve je bilo podređeno političkoj cenzuri kako bi izlaznost birača bila manja, jer samo mala izlaznost osigurava uz D'Hondtovu metodu pobjedu plavo – crvene koalicije.

Biti pravaš nije bilo lako svih proteklih 153 godina niti će to biti i dalje jer pravaši ne izdaju svoja temeljna načela da bi bili na vlasti. Pravaši ne mogu koalirati sa aboliranim četnicima, a skrivati se iza domoljublja.

  • Autor: A. Pranjić
  • Photo: Dominik Grguric/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.