Bože sačuvaj nas od ovakvih domoljuba

09.09.2013. 11:12:53

Kunu se u krunicu, Crkvu, vjeru i Hrvatsku. Daju bombastične domoljubne izjave dok u Hrvatskoj, kad pređu granicu i na neki način dovuku se do Srbije za rat su im krivi svi političari, uključujući i Franju Tuđmana, koji su zavadili narode i razbili 'najljepšu zemlju na svijetu', naravno, Jugoslaviju. I dok Štimac oprašta divljačke i ratnohuškačke izjave Siniši Mihajloviću, što ne čudi s obzirom kako je istom sve oprostio ministar hrvatskih branitelja, Predrag Fred Matić, nešto konkretniji je Zdravko Mamić, on se u Srbiji našao u biranom društvu četnika i agresora na Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu, fašista koji su za vrijeme krvavih Arkanovih pohoda iza sebe ostavili spaljenu zemlju, smrt i razaranje. Naime, očito je kako Zdravku Mamiću domoljubna fasada isključivo služi kao folklor kojim bi skrenuo pozornost s onoga što se događa u Maksimiru, kako drugačije objasniti činjenicu da se usred Srbije našao na tulumu sa zloglasnim pripadnikom Arkanovih koljača Radojicom Rajom Božovićem, od milja zvanim Kobac?  Iako je hrvatska javnost o Mamićevom derneku imala prilike nešto šturo čitati posljednjih dana gazda Dinama još uvijek se nije oglasio, o isprici vukovarskim žrtvama i svim žrtvama Arkanovih pohoda da i ne govorimo. Podsjetimo, Rajo Božović pukovnik je zloglasne Miloševićeve 'Jedinice' stvorene isključivo s ciljem da ratuje i ubija po okupiranom teritoriju Hrvatske i Bosne i Hercegovine, inače, 'Jedinica' se 'proslavila' i na Kosovu u sam zenit Miloševićevog režima. Osnivač 'Jedinice' je zloglasni Kapetan Dragan koga Hrvatska godinama bezuspješno traži zbog ratnih zločina. Mamić će se teško oprati od ovakve sramote koju je nanio prije svega sebi, ali kojom je ponizio i branitelje u koje se kune i koje svako malo spominje. Ne zaboravimo, kao veliki 'domoljub' Zdravko Mamić bio je na pogrebu istinskog hrvatskog domoljuba Zvonka Bušića, za kojeg tvrdi da nije bio terorist, što je istina, ali se zato on druži s teroristima i fašistima kakve svijet ne poznaje još od vremena Drugog svjetskog rata i Hitlerovih te Staljinovih ubojica. Nameće se, posve logično, jedno i samo jedno pitanje, što takav čovjek radi u Dinamu? Foto: Cropix Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.