Branitelji iz Savske u obrani Milana Bandića

21.03.2015. 14:40:14

Peticiju su ranije među ostalima potpisali generali Mladen Markač, Ljubo Ćesić Rojs, Josip Štimac, admiral Davor Domazet Lošo, Zvonimir Hodak, Sandra Bagarić, Slavko Linić, Čačićev reformist Petar Baranović, Zdravko Tomac, Branko Lustig
Udruga Klub Milana Bandića za subotu najavila je da će peticije 'Stop političkim hapšenjima' potpisati i branitelji koji već 153 dana prosvjeduju u Savskoj 66, javlja tportal. Ne zna se tko će staviti svoj potpis. Peticiju su ranije među ostalima potpisali generali Mladen Markač, Ljubo Ćesić Rojs, Josip Štimac, admiral Davor Domazet Lošo, Zvonimir Hodak, Sandra Bagarić, Slavko Linić, Čačićev reformist Petar Baranović, Zdravko Tomac, Branko Lustig, Slobodan Lang i Marija Slišković. Peticiju je pokrenula Udruga Klub Milana Bandića, nakon što je zagrebačkom gradonačelniku u samo 24 sata zagrebački Županijski sud najprije dozvolio povratak na dužnost, da bi ga na temelju USKOK-ovog zahtjeva vratio u pritvor zbog proširenja istrage i navodnog utjecaja na svjedoke.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.