BRANITELJSKI RADIO RH: Press konferencija organizatora humanitarne akcije " SVI ZA ZRINKA "

18.07.2015. 09:37:06

PRESS KONFERENCIJA  dana dana 18. 07. 2015. 12,00 SATI TEMA: SVI ZA ZRINKA – akcija GOST: Franjo Kaurin i Dalibor Horvat Urednik i voditelj: Dražen Šemovčan Šeki
Svrha akcije je pomoć za  Zrinka Kaurina koji boluje od opake bolesti i trenutno se nalazi na liječenju u Italiji te su potrebne novčane donacije kako bi se liječenje nastavilo…….
Braniteljski Radio RH možete slušati na slijedećim linkovima: LINK – 1 LINK – 2 Braniteljski Radio RH možete također slušati na Vašim pametnim mobilnim uređajima. Aplikacije za slušanje Braniteljskog Radija RH putem mobilnih uređaja možete skinuti direktno sa Barcode Scannerom na Vaš mobilni uređaj:

TuneIN

BraniteljskiRadioRH-onTuneIn_kaywa.me_7Kbqu

Apk Braniteljski Radio RH

BraniteljskiRadioRH.apk_kaywa.me_r66Gw Slušajte nas i budite s nama ! ################### UREDNIŠTVO: Braniteljski-Radio RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.