Bruna Esih: Slijedi osnivanje nove stranke!

22.05.2017. 12:35:03

“Naša očekivanja nisu išla do ovdje”, kazala je iznimno zadovoljna Esih u izjavi novinarima, ponosna što je njezina lista “na rubu” da osvoji pet mandata u Zagrebačkoj skupštini. Naglašava da se na zagrebačkoj političkoj sceni njezina lista pojavila jer se ne slažu s dosadašnjom politikom gradonačelnika Milana Bandića.
Na upit novinara, rekla je : “Ponudit ćemo Hrvatskoj jedan novi politički smjer, koji će biti vjerodostojan i mislim da su ovi rezultati pokazatelj toga da su građani Zagreba i Hrvatske na to spremni”, rekla je.
Vjerojatnim drži održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora, odnosno smatra da su male šanse da do njih ne dođe, a za njihovo održavanje će, kaže, biti spremni.
“U trenutku kada sam se kandidirala za gradonačelnicu nikakva kriza nije bila na pomolu. Dakle, mi nismo ušli s namjerom ni da se osniva stranka niti je to bio naš krajnji cilj i rezultat. Međutim, kada se u političkom svijetu neke stvari i opcije otvore, kao odgovorni ljudi i političari, na njih moramo biti spremni odgovoriti”, rekla je. Smatra da parlamentarne izbore priželjkuju i u HDZ-u.
“Mislim da tako nešto priželjkuju i u HDZ-u, kao što sam imala priliku i sama čuti od gospodina premijera”, dodaje.
Tamburaši u stožeru nezavisne kandidatkinje Esih sviraju gotovo cijelu večer, a među ostalim, za Prgometa su odsvirali pjesmu “Uzalud vam trud svirači”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.