Bujanec žestoko odgovorio Ostojiću: On sramoti Dalmaciju, sluša samo Bajagu i Balaševića

02.02.2016. 20:23:23

TV voditelj Velimir Bujanec na društvenim mrežama odgovorio je Ranku Ostojiću zbog prozivki.  Polemika je počela nakon gostovanja Josipa Klemma u emisiji 2U9 Romana Bolkovića u kojoj je Klemm izrazio sumnju da su povike “Za dom spremni”  uzvikivali plaćenici Zorana Milanovića. Romano Bolković: “OSTOJIĆ JE JUGOSLAVEN!” Nazvao me Romano Bolković. Komentirali smo Klemmovo gostovanje kod njega i post Ostoje Rankovića na fejsu. Romano mi je kratko rekao: “Bio sam na nekom rođendanu s Ostojićem. Svirao je gitaru, istina – ne Bog zna kak’… Nakon dva sata prišao sam mu i pitao ga: ‘Pa dobro Ranko, znaš li ti makar i jednu hrvatsku pjesmu, a ne samo Bajagu, Balaševića i Mandića?!’ Ranko ti je čisti Jugoslaven!” Eto, umjesto mene, Ostoji Rankoviću odgovorio je Bolković pa ga ja sad opet ne trebam prozivati za Darka Pajičića, Marka Azapovića, Vinka Žuljevića, svastiku na Poljudu, bakicu u Osijeku, nasilni upad u crkvu Sv. Marka, teroriste u Parizu, kriminal u PNUSKOK-u, praćenje Linića i Gjenera, “pokrivanje” Kreše Milanovića i mnoge druge “nestašluke”… Ostoja očito još uvijek ne shvaća da je sad bivši ministar i da bi ga se “institucije sustava” mogle dohvatiti. A do odlaska u Remetinec, neka se opija po birtijama  – od Broda do Zagreba… Samo nek’ ne svira gitaru!

Romano Bolković: "OSTOJIĆ JE JUGOSLAVEN!"Nazvao me Romano Bolković. Komentirali smo Klemmovo gostovanje kod njega i...

Posted by Velimir Bujanec on 2. veljača 2016
Inače, bivši ministar MUP-a Ranko Ostojić polemiku je izazvao objavom u kojoj se sarkastično komentirao nastup Josipa Klemma u emisiji 2u9 Romana Bolkovića

I meni je to sumnjivo. Tko bi normalan promislio da bi vođa prosvjeda Velimir Bata Nabujanec uzvikivao ustaške pokliče....

Posted by Ranko Ostojić on 1. veljača 2016

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.