BULJ O UHIĆENJU DESETORICE PRIPADNIKA HVO-A IZ ORAŠJA

02.11.2016. 10:34:31

BULJ O UHIĆENJU DESETORICE PRIPADNIKA HVO-A IZ ORAŠJA: Branitelji su lovina bez zaštite, proganja ih se kao zvijeri Mostov Miro Bulj smatra kako nije dovoljno da predstavnici najviših državnih institucija izraze samo zabrinutost. U Hrvatskoj je uhićenje deset bivših pripadnika HVO-a u BiH izazvalo mnobrojne reakcije. Mostov Miro Bulj smatra kako nije dovoljno da predstavnici najviših državnih institucija izraze samo zabrinutost. “[TUŽNO JE DA PREDSTAVNICI NAJVIŠIH DRŽAVNIH INSTITUCIJA RH SMATRAJU DA JE DOVOLJNO IZRAZITI ZABRINUTOST ZBOG UHIĆENJA HRVATSKIH BRANITELJA I DRŽAVLJANA RH U BiH] Uhićenjem državljana RH u BiH, koji su branili svoj dom, potvrđuje da su Hrvatski branitelji bez zaštite, lovina na otvorenom lovištu. Ovo je potpuni poraz krive politike hrvatske diplomacije vođene od završetka Domovinskog rata i ono najgore potvrda nefunkcioniranja sigurnosnih službi. Republika Hrvatska, kao i svaka ozbiljna država treba državnički pristupiti problemu uhićenja branitelja u BiH ,,kako kome padne na pamet”, Ovim uhićenjima ugrožena je sigurnost svih državljana RH, Hrvata kao konstitutivnog naroda u BiH i samim tim i nacionalna sigurnost RH. Iz dosadašnjeg iskustva, neozbiljno je i nedržavničku pozivati se na svjetlom obasjanu EU i izražavati zabrinutost dok se Hrvatski branitelji nakon 21 godinu od završetka rata proganjaju kao zvijeri….

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.