ČASNIČKI ZBOR PAKRAC-LIPIK – Okrugli stol o zapadno-slavonskom ratištu

23.02.2018. 09:36:26

Dugo najavljivani okrugli stol s namjerom utvrđivanje ratnih događanja 1991. god. u Pakracu i ostatku zapadno-slavonskom ratištu napokon je sazvan za subotu 24. veljače s početkom u 10 sati u gradskoj vijećnici. Kako je najavio Božidar Lujanac, predsjednik udruge Hrvatski časnički-zbor Pakrac-Lipik koja je organizator, na okrugli stol su pozvani ratni zapovjednici postrojbi koje su sudjelovale 1991. god. na pakračkom ratištu, Operativna zona Bjelovar, a to su postrojbe iz Čakovca, Varaždina, Koprivnice, Križevaca, Bjelovara, Grubišnog Polja, Garešnice, Daruvara i Pakraca. Uz Hrvatski časnički zbor Pakrac-Lipik kao suorganizatori u pozivu se navode Operativna zona Bjelovar i Vojno učilište iz Zagreba.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.