SRETAN BOŽIĆ !

25.12.2016. 09:30:12

Poštovani čitatelji Portala Dnevnih Novosti, poštovani slušatelji Braniteljskog radija RH i poštovani nam članovi kao i simpatizeri Udruge hrvatskih branitelja RH kao i svi dragi nam domoljubi, U ovim blagdanskim danima kada iščekujemo Božić, Blagdan obitelji i zajedništva razmišljamo o postignućima u proteklom razdoblju, ali i aktivnostima za nove korake u bolje sutra. Božić je blagdan ljubavi i mira, radosti i nove nade, blagdan koji poziva na razumijevanje i međusobno poštovanje, na solidarnost među ljudima i brigu za čovjeka. Zato zaboravimo, ako možemo sve što je bilo loše, sve što nas je sputavalo u ostvarenju naših ciljeva. Okrenimo se s ljubavlju Božiću, okrenimo se s ljubavlju novoj godini, razmišljajmo pozitivno i donesimo našim najbližima radost i vjeru koja nam ponekad nedostaje. Neka Vam Božić donese blagostanje, ispunjenje osobnih želja, a Vaša srca ispuni ljubavlju i nadom te vjerom u bolje sutra. Uz želje da Božić provedete sa svojim obiteljima i prijateljima u veselom blagdanskom raspoloženju, svim ljudima dobre volje želimo sretne i blagoslovljene božićne blagdane te uspješnu i sretnu Novu 2017. godinu. Uredništvo PDN-a Uredništvo Braniteljskog Radija RH Predsjedništvo UHB RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.