Ćiro podržao Dalića: ‘Kalinić ga je stavio pred zid, sjećam se svog problema s Cvitanovićem’

18.06.2018. 19:58:56

Miroslav Ćiro Blažević ostao je začuđen na vijest o isključenju Nikole Kalinića iz reprezentacije Hrvatske sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. “Čim sam čuo tu ružnu vijest odmah sam a priori unaprijed dao pravo izborniku. A pogotovo kad sam saznao razloge. Jednostavno, Kalinić nije postupio pametno, pa u krajnjoj liniji ni korektno, stavio je izbornika pred zid i svaka druga odluka bila bi opaka, nanijela bi zla”, Ćiro je podržao Dalića. Sjetio se kako je i on udaljio iz reprezentacije s priprema Igora Cvitanovića, kao i Ivicu Mornara. ” Tražio sam od nekoliko igrača da urade još par krugova, da istrče neke dionice, a Cvita je odbio, kao on to neće, ne može, ne želi. Podviknuo sam da bi vidio kako je vrag odnio šalu, tada su ga Prosinečki i Vlaović, koji su također trebali trčati runde zagrlili, govorili mu da ne prkosi, da se mora podčiniti… Oni su otrčali, a Cvitanović je otišao. E tu nema popusta”, poručio je Ćiro, prenose Sportske novosti.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.