Član ‘Zajedno za Dinamo’ o istrazi Mamića: ‘Bit ću pomalo tužan ako padnu zbog ovog zlodjela’

02.07.2015. 10:58:19

Svejedno, ako padnu zbog ovog, a ne zbog stotine drugih zlodjela, bit ću pomalo tužan. Ali samo pomalo", napisao je Bauer na svom Facebook statusu. Dugogodišnji navijač Dinama i član inicijative građana “Zajedno za Dinamo” Thomas Bauer oglasio se povodom istrage braće Mamić zbog utaje poreza. Bauer je mišljenja da Mamići imaju puno više ‘grijeha’ od utaje poreza, pa će, kako kaže, biti pomalo tužan ako padnu samo zbog ove stavke. “Jutros su me ovršili četnici iz porezne, njih smatram ekvivalentom SS-a u Trećem Reichu, poreze smatram amoralnom državnom pljačkom i ultimativnim nasiljem baš zato što ga većina tupe javnosti tako ne percipira (kao što tako nije percipirala niti konclogore). Ipak, ponekad, samo ponekad, kao u slučaju Al Caponea, sve to i ima nekog smisla. Svejedno, ako padnu zbog ovog, a ne zbog stotine drugih zlodjela, bit ću pomalo tužan. Ali samo pomalo”, napisao je Bauer na svom Facebook statusu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.