Cro Cop otkrio kako se sprema za Emelianenka

15.08.2013. 10:22:45

- Kod mene je sve odlično, radujem se okršaju s Emelianenkom, forma je već sad odlična i moram samo paziti da se ne pretreniram - napisao je Cro Cop.

Večernji list nedavno je posjetio najboljeg hrvatskog borca svih vremena Mirka Filipovića u njegovoj ljetnoj rezidenciji u Puli gdje unatoč gotovo nepodnošljivim vrućinama redovno trenira. Mogli ste vidjeti snimke njegovog treninga, a ukoliko želite trenirati poput svog borilačkog uzora, sad i to možete zahvaljujući najnovijoj Mirkovoj objavi na Facebook profilu. - Kod mene nema nikakvih posebnih novosti, treniram redovno dva puta na dan i baš se guštam. Nikada mi nije bilo tako lagano trenirati. Ozljede me, hvala Bogu, zaobilaze i ne može bolje. Već tjednima treniram u Puli s Mikeom Benčićem i Stipom "Šepavim Mravom" Drvišem - otkrio je Mirko, a onda je i naveo kako je točno izgledao njegov posljednji trening. - Na zadnjem treningu radili smo sljedeće: 10 čučnjeva,10 sklekova,10 jumping jackova, 6 zgibova i 10 burpisa (sklek pa u čučanj i skok) i tako 15 krugova bez pauze. Pakao. E da, sve to s pancirkom od 20 kila. Točno 17 minuta nam je trebalo za 15 krugova, a onda mala pauza i 6 serija kosog benča. Cijeli trening sa zagrijavanjem je trajao 38 minuta. - Kod mene je sve odlično, radujem se okršaju s Emelianenkom, forma je već sad odlična i moram samo paziti da se ne pretreniram - napisao je Cro Cop. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.