CULEJ: Moj sin je smirivao situaciju i pokušavao spriječiti taj nemili događaj

23.08.2018. 13:13:49

S obzirom da se po forumima piše kako je u tučnjavi sudjelovao i Domagoj Culej, sin saborskog zastupnika HDZ-a Steve Culeja, te da je upravo on bio taj koji je nanio ozljede 20-godišnjaku iz Andrijaševaca o svemu se oglasio i HDZ-ov zastupnik, koji je u telefonskom razgovoru za Jutarnji list rekao da je njegov sin nazočio nemilom događaju, ali da u tučnjavi nije sudjelovao. – Moj je sin nazočio samom događanju. Došao je tamo kada se situacija razvila u negativnom smjeru, ali nije imao nikakvog fizičkog kontakta s oštećenom osobom ni u jednom trenutku. Sve ostalo su novinarske insinuacije, tko zna čime potaknute, ali su takvi zaboravili da tamo postoji videonadzor i na snimkama se sve vidi. Točno se vidi da moj sin nije imao nikakav kontakt s ozlijeđenim. Štoviše, on je čak smirivao situaciju i pokušavao spriječiti taj nemili događaj – rekao je Culej za Jutarnji list, najavivši kako se sprema podnijeti kaznene prijave za klevetu i duševne boli protiv svih koji su njegovog sina javno doveli u vezu s pretučenim mladićem. Culej je kazao i kako je osobno odvezao sina u srijedu u vinkovačku policiju, gdje je ovaj dao iskaz i potom pušten kući. – Od policije očekujem da utvrde sve okolnosti samoga događaja, ali i kako je do njega došlo. Odgovorno tvrdim da moj sin tog dečka nije taknuo, niti je njega itko taknuo. Dakle, u tučnjavi nije sudjelovao i pogotovo ne stoje priče da je on udario bocom u glavu i cipelario tog mladića. S obzirom da očekujem nastavak pljuvanja po meni i mojoj obitelji od policije ću tražiti da mi omoguće javnu objavu snimke s video nadzora kako se ne bi nastavilo iznošenje laži – poručio je Culej.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.