DAN POBJEDE Slunj slavi obljetnicu Oluje

05.08.2017. 14:22:38

Tradicionalnom hodnjom “Putevima Oluje 95.” od Kamenice do Slunja, hrvatski branitelji Slunja i njihovi gosti u subotu obilježavaju 22. godišnjicu vojno-redarstvene akcije “Oluja” i Dan oslobođenja Slunja. Sudionici hodnje položili su vijence u Kamenici, Tržiću i Primišlju, na mjestima pogibije hrvatskih branitelja u oslobođenju Slunja, a slijedi odavanje počasti poginulima u Kurjevcu i Perjasici. U Slunj će doći popodne, oko 15 sati, u vojarnu Kneja gdje će se odmoriti i u 17 sati priključiti polaganju vijenca i paljenju svijeća uz spomenik u Gradskom parku, a najavljen je dolazak ministra hrvatskih branitelja Tomislava Medved i ministra uprave Lovro Kuščevića. Mnifestacija se održava pod pokroviteljstvom i u suorganizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, Karlovačke županije i Grada Slunja. Za članove udruga proisteklih iz Domovinskog rata i sve druge priređena je izložba vojne tehnike u krugu vojarne Kneja te ‘izložbeni korzo’ u Gradskom parku. Navečer će se na nogometnom igralištu održati koncerti Marka Perkovića Thompsona, Slavonskih lola i Mate Bulića. (Hina)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.