Delije izvjesile sramotnu srpsku zastavu s Vukovarom na ćirilici

30.12.2016. 14:14:45

PROVOKACIJE ČETNIKA Pored te sramotne zastave, stajala je i slika četničkog vojvode Draže Mihailovića Srpski navijači novim provokacijama šalju poruke netrpeljivosti prema Hrvatima, a košarkaška organizacija pod kojom se igraju utakmice Eurolige, to im tolerira. Navijači Crvene Zvezde na utakmici košarkaške Eurolige protiv moskovskog CSKA, odašiljali su razne političke parole. Među njima i sramotnu poruku o Vukovaru. Na tribinama beogradske Arene sinoć se pojavila srpska zastava, a preko nje na ćirilici napisano Vukovar. Pored te sramotne zastave, stajala je i slika četničkog vojvode Draže Mihailovića. Delije su na utakmici u četvrtak navečer odali i počast stradalim Rusima u zrakoplovnoj nesreći 25. prosinca. Izvijesili su transparent podrške vojnom koru ruskih oružanih snaga, orkestru Aleksandrov. Inače, na sportskim terenima su zabranjene bilo kakve političke poruke, no očito Euroliga tolerira ekipi u Beogradu ovakve skandalozne devijacije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.