Dinamo objavio tko može na utakmicu play-offa Lige prvaka

22.08.2021. 16:38:00

Dinamo će u sljedeću srijedu pokušati nadoknaditi 0:3 iz prve utakmice play-offa Lige prvaka, a sada su objavili tko ima pravo doći na tribine. 

“Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti covid-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. 

Iznimno se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu covid-potvrdu”, podsjeća Dinamo u priopćenju te navodi da je donio odluku da će u srijedu “omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne covid-potvrde.”

“EU digitalnu covid-potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom ulaska na stadion Maksimir te je obvezan imati sa sobom potvrdu za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinama”, navode iz kluba uz objavu cjenika za ulazak na utakmicu. 

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Sheriff

Tribina sjever dolje: 60kn

Tribina sjever gore: 60kn 

Tribina jug: 60kn

Tribina zapad gore: 80kn

Tribina zapad dolje: 100kn

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto: Daniel Kasap/H

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.