Djevojčice poginule u naletu kamiona na autocesti pokopane u Erdutu; proglašen dan žalosti

11.06.2019. 22:11:39

Djevojčice poginule u naletu kamiona na odmorištu autoceste pokopane su u Erdutu u utorak. Poginule djevojke, Iva i Renata, 14-godišnje učenice Osnovne škole u Dalju, koje su išle na izlet kada je na njih naletio kamion, pokopane su u Erdutu u utorak. Podsjetimo, teška se nesreća dogodila kad je, upravljajući teretnim vozilom s priključnim zagrebačke registracije, ušao na odmorište autoceste neprilagođenom brzinom. Tom je prilikom udario u teretni auto zagrebačke registracije i nastavio se dalje kretati kroz prostor benzinske postaje gdje je naletio na 26-godišnju i 28-godišnju pješakinju, koje su od siline udarca odbačene na asfaltnu površinu, nakon čega je udario u dvije 14-godišnje pješakinje. U daljnjem kretanju je udario i u parkirani osobni automobil bosanskohercegovačkih registracija i sletio na travnatu površinu gdje se zaustavio. Za nesreću je osumnjičen I. F. koji ima već 40 godina iskustva kao profesionalni vozač. U Osječko-baranjskoj županiji za utorak je proglašen dan žalosti, dok je u općini Erdut proglašena trodnevna žalost.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.