Dokumentarni filmski serijal "Pobjednici"

03.12.2018. 13:28:42

Dokumentarni filmski serijal "Pobjednici" ima za temu cjelokupni Domovinski rat uz legitimne operacije Oružanih Snaga RH u BiH. Pristup temi je bio kroz borbena djelovanja koja su imala utjecaj na pomicanja prve linije. Logistika, dakle osvajanja vojarni i skladišta, kao i akcije bez rezultata, nisu u sadržaju zbog dužine i financijskih razloga. U projektu je sudjelovalo preko 1 000 branitelja svih rodova i rangova, od vojnika do generala. Velik broj izjava je omogućio isticanje glavnog lika, a to su Oružane Snage RH. Projekt se radio od 2010., s time da će se objaviti na ovoj platformi ukupno 38 epizoda u dva dijela, pri čemu su u drugom dijelu operacije iz kraja `94. i iz `95. Isti možete pogledati i informirati se na niže priloženim poveznicama. Pobjednici filmska serija, Domovinski rat SERIJALE MOŽETE POGLEDATI  O V D J E

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.