ĐURĐEVAC: U Galeriji "Stari grad" otvorena izložba slavnog Salvadora Dalija

26.04.2019. 21:42:08

U Galeriji Stari grad u Đurđevcu, nakon Picassove i Chagallove, otvorena je izložba Salvadora Dalija, jednog od vodećih nadrealista čiji opus obuhvaća razdoblje gotovo cijelog 20. stoljeća. Izložbom su obuhvaćena 123 djela – grafički i radovi u tušu, suhoj iglici i olovci, akvarelu, akvatinti, gvašu, litografije i drvorezi u boji te plakati i tapiserije. -Tematika i sadržaji primjereni su za sve dobne skupine, a posjetitelji će imati priliku upoznati dio opusa ovog plodonosnog i svestranog umjetnika – kaže Edita Janković Hapavel, ravnateljica gradskog Muzeja. Izložba je otvorena do 31. listopada te će značajno obogatiti gradsku kulturno – turističku ponudu. Cijene ulaznica će biti 25 kuna za pojedinačne posjete učenika, studenata umirovljenika i branitelja, 35 kuna za odrasle, 20 kuna za grupne posjete učenika, studenata umirovljenika i branitelja te 30 kuna za grupne posjete odraslih, dok će se obiteljska ulaznica naplaćivati 80 kuna, prenosi Podravski.hr.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.