EKSKLUZIVNO: HRVATSKOM BRANITELJU VELIKO PRIZNANJE: Josipu Klemmu - Velika zlatna plaketa!

11.02.2014. 18:22:31

EKSKLUZIVNO-HRVATSKOM-BRANITELJU-VELIKO-PRIZNANJE-Josipu-Klemmu-Velika-zlatna-plaketa_article

Predsjedniku udruge Specijalne policije Josipu Klemmu biti će uručeno od strane hrvatskih branitelja visoko priznanje za njegov doprinos u obrambenom domovinskom ratu ali i u svemu onom što je Klemm uradio u miru poglavito kad se radi o zaštiti svih domovinskih vrijednosti. Josipu Klemmu - Velika zlatna plaketa! Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91.) dodijelila je u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz hrvatskog Domovinskog rata "Veliku zlatnu plaketu" Josipu Klemmu, jednom od Junaka Domovinskog rata, inače i predsjedniku jedne od najaktivnijih Udruga – Udruge specijalne policije Republike Hrvatske. Riječ je o iznimno časnom hrvatskom branitelju, koji je od prvih dana sudjelovao u stvaranju slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, koji je zajedno s general pukovnikom Mladenom Markačem prošao najteža bojišta diljem rata, koji nikada nije zaboravio na svoje suborce, a koji se i nakon stvaranja hrvatske države vrlo mnogo i učinkovito angažirao i oko borbe za dostojanstvo ljudi koji su poput njega bili prvi kad je trebalo. Poglavito je bio aktivan kad su generali Markač i Gotovina bili na robiji te je na niz tribina i predstavljanja uvijek tvrdio da se radi o nevinim ljudima, da je Domovinski rat pravedan. Nikada nije i ne će prešućivati istinu. Stoga je zaslužio da mu u ime Udruga proizašlih iz Domovinskog rata uručimo jedno ovakvo priznanje, da mu jednostavno kažemo hvala za sve što je učinio i što čini. Dodjela priznanja bit će uskoro u Zagrebu. Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91.) Braniteljski portal Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.