EMOTIVNA OBJAVA Mirna Berend o pozivu da vodi domoljubni spektakl na Poljudu!

08.04.2019. 09:41:48

Mirna Berend, vodit će domoljubni spektakl, humanitarni koncert koji će se održati na Poljudu, a na kojem će nastupiti legende hrvatske estrade poput Marka Perkovića Thompsona. Mile Hrnića, Prljavci, Novi fosili, Meri Cetinić... Mirni Berend pripala je čast voditi domoljubni spektakl na Poljudu, s Mirtom Šurjak i Oliverom Mlakarom. Poziv menadžera Ivice Bubala doživjela je emotivno, napisavši pritom status kojim je oduševila pratitelje na Facebooku. "Evo zašto se svaka nepravda otrpi i zašto me nikad neće sakriti od moje publike", počela je status, dodavši: "......zazvonio je telefon....moj dragi prijatelj i čovjek s kojim sam toliko puta radila ...moj Bubalo ....pita ....hoćeš s Oliverom Mlakarom voditi ovaj koncert na Poljudu....moj odgovor je bio tišina... dvije sekunde....a onda gromoglasno....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jednom sam u životu u svojoj profesionalnoj karijeri imala čast stati pred punim Poljudom...i nikada se to ne može zaboraviti....nisam ni sanjala da će se taj San ponoviti još jednom....hvalaaaaaaa ti dragi što sam bila tvoj prvi izbor...hvala ti što ću ponovo sa svojim Uzorom i Učiteljem Olijem moći raditi posao koji volim najviše na svijetu i koji su mi oduzeli....hvala što ću još jednom voljeti svoju publiku svojim radom.....hvala ti Bože..hvala Anđeli.....hvala Splite...." OVDJE pročitajte detalje o domoljubnom spektaklu koji će se održati na Poljudu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.