Evo gdje gledati uzvrat Omonije i Dinama u LP-u s vrućega Cipra

27.07.2021. 11:44:00

"Modri" brane vodstvo 2-0 iz prve utakmice na Maksimiru, od 18 sati igraju i Flora - Legia, koji daju idućeg protivnika hrvatskom prvaku. Kladionice ga vide kao blagog favorita. 

Dinamo će ovaj utorak od 18 sati testirati ciparsku vrućinu o kojoj se priča gotovo mjesec dana, koliko je poznato da bi se putovi hrvatskog prvaka i Omonije mogli ispreplesti u borbi za grupnu fazu Lige prvaka.

"Modri" su u prvoj utakmici, u kojoj nisu stvorili previše prilika, bili izrazito efikasni i golovima Lovre Majera i Kristijana Jakića (jedan drugome su i asistirali) stvorili lijepu prednost na uzvrat.

Igra se na stadionu GSP u Nikoziji, a živa bi na termometru trebala pokazati 36 stupnjeva u 17 sati po lokalnom vremenu. Prvotno se trebalo igrati sat vremena ranije, ali domaćini su nakon pritužbi sindikata nogometaša ipak malo korigirali termin.

Trener Damir Krznar u cijeloj priči oko vrućine na Cipru vidi samo potencijalni alibi za igrače ako ne odrade posao do kraja i uđu u treće pretkolo.

Tamo će ih čekati bolji ili lošiji (ovisno o raspletu utakmice na Cipru) iz ogleda Flore Tallinn i varšavske Legije, čiji uzvrat u Estoniji počinje u isto vrijeme. Poljaci su prvu utakmicu dobili 2-1.

Potvrdi li Dinamo prolazak u treće pretkolo, osigurat će europsku jesen barem u Konferencijskoj ligi. Dakako, uz šanse da to isto napravi i u Europskoj ligi i Ligi prvaka.

"Modri" u ovoj utakmici neće računati na Arijana Ademija, koji je ozlijedio mišić u prvoj utakmici, ali ni na Iranca Sadegha Moharramija, koji se vraća nakon ozljede i nije prijavljen za ovo kolo. U Zagrebu je ostao i Daniel Štefulj koji je bolestan.

Dinamo je prema kladionicama favorit za pobjedu i u uzvratu (koeficijent 2), na Omoniju je 3,50, a na remi 3,40. Utakmicu sudi Šveđanin Glenn Nyberg, a prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Josip Tolić/Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.