FOTO Glasnović modnim izričajem u Saboru javno podržao Trumpa

20.01.2017. 11:32:42

ZANIMLJIV ODABIR Saborski je zastupnik duže vrijeme živio u Kanadi i već je ranije podržavao novoizabranog američkog predsjednika, no ne ovako javno Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović danas je u Saboru javno podržao američkog predsjednika Donalda Trumpa, čija inauguracija počinje u podne u Washingtonu. Svoju naklonost Trumpu saborski zastupnik Željko Glasnović odlučio je pokazati kroz modni izričaj. Naime, u Saboru se danas pojavio s bijelom šiltericom na kojoj piše: "Make America great again" ili "Učinimo ponovno Ameriku velikom". Podsjetimo, Glasnović je duže vrijeme živio u Kanadi i već je ranije podržavao novoizabranog američkog predsjednika, no ne ovako javno. Inauguracija Donalda Trumpa uskoro počinje u Washingtonu. Točno u podne po mjesnom ili u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu, Trump će položiti ruku na dvije Biblije, svoju obiteljsku i onu kojom se  koristio Abraham Lincoln, i ponavljajući za predsjednikom Vrhovnog suda Johnom Robertsom prisegnuti na dužnost. Nakon toga će se prvi put obratiti američkoj i svjetskoj javnosti kao američki predsjednik. Govor bi trebao trajati dvadesetak minuta, nestrpljivo se iščekuje, ali dosad nisu procurile naznake onoga o čemu će govoriti. [caption id="" align="aligncenter" width="531"]http://direktno.hr/get_img?ImageWidth=700&ImageHeight=400&ImageId=63405 Željko Glasnović[/caption]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.