FOTO: Kretenska poruka “navijača” iz Irske Vatrenima u Rusiju

13.06.2018. 07:49:08

Skupina Hrvata u Irskoj poslala je sramotnu poruku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Rusu. Na jednom od vrlo prometnih mostova u Dublinu izvjesili su transparent s uvredljivom porukom Vatrenima. Na redakcijski mail su nam tako stigle fotografije iz Dublina s porukom “podrške” reprezentaciji obješene na jednom dublinskom mostu, objavio je Dalmatinski portal. Na transparentu je poruka: “Daleko od očiju ali srcu blizu ‘repki’ želimo sve poraze u nizu” Ako su nezadovoljni stanjem u Domovini i hrvatskom nogometu, Vatreni za to nimalo nisu krivi. Samo zadnji kreteni, netalentirani primitivci i maloumnici mogu poslati ovakvu poruku Hrvatskoj pred nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. ------------------------------- PORUKA UREDNIŠTVA PORTALA DNEVNIH NOVOSTI SVIM "VATRENIM NAVIJAČIMA" U IRSKOJ KOJI ISTO TAKO PROMIŠLJAJU KAO I OVE BUDALE KOJE SU NAPISALE OVAJ SRAMOTNI TRANSPARENT .....  

U srcu je nosim, di god da idem, uzdignute glave, ponosno da vide. Prek’ visokih gora i dalekih mora, k’o crte na licu didovih bora. Pobjeda, borba, veselja, nacija… Volim te jako, Moja Croatia.

 

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.