Frustracija, nemoć, očaj: Ružne scene s Poljuda, nakon sramotnog incidenta očekuje se odlazak Saida…

20.08.2018. 08:53:58

Nogometaši splitskog Hajduka doživjeli su novi debakl, nakon ispadanja iz Europe i prije play-offa Europske lige na Poljudu ih je pobijedila – Gorica 2:0, posve zasluženo. Gorica je inače novi hrvatski prvoligaš koji je na Poljudu ostvario povijesnu pobjedu, koja će sasvim sigurno ući u anale njihovog kluba. Teška kriza trese Poljud, strpljenje navijača, kako smo već i pisali, je pri kraju. Torcida je tijekom utakmice poslala nedvosmislenu poruku: ”Uprava odlazi…” No, za sada je otišao samo trener Željko Kopić, koji je ponudio ostavku  zajedno sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem. Nažalost, ružne scene dolaze sa Poljuda, naime, nogometaš Hajduka Said, za kojeg je trener uoči utakmice rekao kako bi bilo najbolje da ode iz kluba (Zašto ga je onda uopće stavio u prvih 11!?) , udario je glavom u lice gostujućeg vratara i to u stilu nekog huligana s ulice ili snagatora iz akcijskih filmova. Takav potez Saida, za koji je opravdano dobio direktni crveni karton, dokaz je frustriranosti, ali i nemoći igrača te jedne krajnje nezdrave atmosfere u klubu.  Bilo provokacija ili ne od strane protivničkih igrača takvu si reakciju niti jedan sportaš, a kamoli profesionalac, ne bi smio dopustiti. Said će biti drastično kažnjen te se već sada može reći kako će spomenuti nogometaš uskoro postati bivši igrač kluba. Pogledajte V I D E O ! No, nije to bio jedini incident koji je prouzrokovao nogometaš koji se nalazi u sukobu s navijačima Hajduka već duže vrijeme, a ni suigrači nisu presretni njegovim ponašanjem. No, to će u vrlo skoroj budućnosti vjerojatno odlaskom Saida biti riješeno. Kako će Hajduk dalje s obzirom na samo osvojena dva boda u četiri kola i činjenicu da već sada za Rijekom, Lokomotivom i Dinamom zaostaju osam, a za Osijekom sedam bodova?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.