GENERAL KRSTIČEVIĆ ODGOVORIO MARASU: Nesposoban ministar u nesposobnoj Vladi!

23.10.2015. 21:19:39

General Damir Krstičević, nositelj HDZ-ove liste u X. izbornoj jedinici odgovorio je vrlo jasno ministru Gordanu Marasu na prozivke o ratnom putu, karijeri i obrazovanju. Njegov odgovor prenosimo u cijelosti. Baš čudno da Ministar Maras postavlja pitanja o mom ratnom putu, karijeri i obrazovanju. Nesposoban ministar u nesposobnoj Vladi. Vladi koja je izigrala povjerenje građana. Ponosan sam na svoje obrazovanje, svoj ratni put i poduzetničku karijeru. Obrazovanje smatram cjeloživotnim procesom u koje i danas ulažem puno truda i vremena. Kao što sam vodio svoje suborce u ratu, sada sam spreman povesti svoju X. izbornu jedinicu u novu borbu. Borbu za radna mjesta, veće plaće i mirovine, za bolji život svih nas i budućnost naše djece. Za stvari koje je Vlada u kojoj je gospodin Maras član bila nesposobna činiti - napisao je Krstičević.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.