Gospa se ukazala u Međugorju i poručila svijetu: ‘Moje je srce tužno dok vas gledam….’

03.06.2018. 09:47:32

Otkrila je jedini put preko kojeg možete sve shvatiti…. Svakog 2. u mjesecu vidjelica Mirjana pod Plavim križem u Međugorju prima poruku Gospe za cijeli svijet. Ovoga puta Gospa je rekla kako njezino srce tuguje i otkrila kako možemo shvatiti što nam je činiti: Poruka od 2. lipnja 2018. svijetu: Draga djeco, pozivam vas da jednostavnošću srca prihvaćate moje riječi koje vam kao majka govorim kako bi ste pošli putem potpunog svjetla, čistoće i jedinstvene ljubavi moga Sina, čovjeka i Boga. Jedna radost, jedna svjetlost neopisiva ljudskim riječima prodrijet će u vašu dušu. Zahvatit će vas mir i ljubav moga Sina. To je ono što želim svoj svojoj djeci. Zato vi, apostoli moje ljubavi, vi koji znate ljubiti, praštati, vi koji ne sudite, vi koje ja potičem budite primjer svima onima koji ne idu putem svijetla i ljubavi ili su s njega skrenuli. Svojim životom im pokažite istinu, pokažite im ljubav, jer ljubav prevladava sve poteškoće, a sva su moja djeca žedna ljubavi. Vaše zajedništvo u ljubavi je dar mome Sinu i meni. Ali, djeco moja, zapamtite kako ljubiti znači i željeti dobro bližnjemu i željeti obraćenje duše bližnjega. Dok vas gledam ovdje oko sebe, moje je srce tužno jer vidim toliko malo bratske ljubavi, milosrdne ljubavi. Djeco moja, Euharistija, moj Sin živ među vama, njegove riječi pomoći će vam shvatiti, jer Njegova riječ je Život, jer Njegova riječ čini da duša diše, njegova riječ čini spoznaju ljubavi. Draga djevo, iznova vas molim kao Majka koja želi dobro svojoj djeci, volite svoje pastire i molite za njih. Hvala vam.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.