HČSP: Iza pokušaja političkog progona Josipa Miljka stoje Zoran Pusić i Teršeličkina Documenta

12.12.2013. 18:34:03

cd45bacc75c795e3a27d17bbddd4e7a8

HČSP se danas oglasio priopćenjem za javnost u kome navode da iza pokušaja političkog progona Josipa Miljka stoje Zoran Pusić (GOLJP) i Eugen Jakovčić (Documenta).

Priopćenje prenosimo u cijelosti: "Zoran Pusić (GOLJP) i Eugen Jakovčić (Documenta), 09. prosinca 2013. zajedničkim i udruženim zločinačkim snagama žele pod svaku cijenu sankcioniranje Josipa Miljka, samo zato što se usudio iznijeti istinu, koju taj zločinački dvojac, i drugi, nikako ne žele prihvatiti. Pusić očito ne može prežaliti što on, kao i njegov predak Grga Anđelinović, ne može odmah strijeljati Hrvate, pa se mora ovako natezati s onima koji nikako ne žele misliti kao on, neupitni autoritet s jedinim ispravnim mišljenje na kugli zemaljskoj, rečeni Zoran Antihrvat Pusić. Njega očito slijepo slijedi i izvjesni Jakovčić, potrčko svekolike širiteljice ljubavi i tolerancije, umiljate osobe, s rastapajućom i zapanjujuće zračećom  zaraznom dobrotom, Vesne Teršelić. Dvojac je konsterniran time što policija nije našla ništa kažnjivo u poruci koju je Miljak uputio Nataši Jovičić, pa su se otvorenim pismom obratili ni manje ni više nego: potpredsjedniku vlade i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću i glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću. U svemu je najčudnije to što se oni predstavljaju kao demokrati, a drugima bi zabranili govoriti i pisati, te pod svaku cijenu traže discipliniranje takvih, kad već trenutno strijeljanje nije dopušteno. Ekstrakt mržnje koji vrije iz njihova pisma je zapanjujući. Kako tako dobrohotni miroljubivi ljudi, prepuni razumijevanja, mogu koristiti takav vokabular? Oni naravno brane postupak Matije Babića, koji izvrgava ruglu hrvatsku zastavu, te se čude što tu policija ima ispitivati. Ta on je otvoreni antihrvat, a takvi imaju biti nedodirljivi. Miljka razapnite, on ne priznaje naše laži o Hrvatima kao zločinačkom narodu. To je širenje mržnje, nije širenje mržnje sustavno laganje, nego je mržnja kada netko kaže da mi lažemo, misli Zoran. Ostaje za vidjeti je li u ovoj državi dosita postoji pravlast, koja je ustvari prava vlast, a koju predstavljaju Zoran Pusić, Vesna Teršelić i Ivo Godstein. Ukoliko se nakon ove intervencije pokrenu državni  mehanizmi protiv Miljka, to će biti najbolji dokaz kako stvari u Hrvatskoj funkcioniraju", kaže se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću HČSP-a. M.M. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.