HNS osigurao više od 3000 dodatnih ulaznica za utakmicu protiv Engleske, evo kako ih možete kupiti

09.07.2018. 08:51:11

Hrvatski nogometni savez obavijestio je zainteresirane navijače o mogućnosti kupnje dodatnih ulaznica za polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske koja se igra 11. srpnja u Moskvi. Hrvatski nogometni savez osigurao je za svoje navijače dodatni kontingent ulaznica za spektakularni polufinalni okršaj Vatrenih protiv Engleske. Za kupnju su dostupne sljedeće ulaznice: Ulaznice 2. kategorije (3526,00 kn): 1069 ulaznica Ulaznice 3. kategorije (2101,63 kn): 2068 ulaznica Ulaznice se mogu kupiti na ovoj poveznici. Iz HNS-a napominju kako nije moguć odabir sjedala i reda jer HNS naknadno dobiva ulaznice od FIFA-e. Nakon uspješno obavljene kupovine kupci će tijekom dana dobiti brojeve ulaznica na svoju e-mail adresu. S tim brojevima na internetskim stranicama www.fan-id.ru treba napraviti FAN-ID iskaznice za sve one koji ih već nemaju. FAN-ID iskaznice su obavezne za ulaz u Rusiju (umjesto vize) i na sve stadione. S isprintanim voucherom koji se dobije po završenoj kupovini ulaznice se preuzimaju u Rusiji. Na priloženoj karti možete vidjeti lokaciju za preuzimanje ulaznica u FIFA Ticketing centru na sljedećoj adresi: Moskva, "Additional Ticket Collection location", Proektiruemiy proezd 4062, 6 build 16: https://goo.gl/maps/upQeTJY9FWS2 Šalter za zamjenu vouchera koje je izdao HNS bit će dostupan u sljedećem radnom vremenu: Utorak, 10. srpnja, od 15:00 do 18:00 sati; Srijeda, 11. srpnja, od 10:00 do 19:00 sati. Uoči kupnje, provjerite mogućnosti svoje kreditne kartice kako ne biste naišli na sljedeće česte probleme: nema dovoljno sredstava na kartici, ima sredstava, ali kartica ne podržava kupnju putem interneta (obratite se banci), kartica ima dnevni ili mjesečni limit (obratite se banci), objavio je HNS.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.