Hrvatske udruga Benedikt: „Pametna“ multikulturalnost

24.04.2019. 19:50:28

Kako „Pametno“ početi osvrt na ono što se jučer dogodilo u našem gradu. Da, bili smo živi svjedoci nekakvog klanjanja u samom centru Splita. Sedam osoba muslimanske vjeroispovijesti, sljedbenika islama iskoristilo je javni parking za svoje rituale, molitvu i klanjanje. Svjedoci smo događanja diljem Europe ali i šire u kojima svakodnevno stradava veliki broj ljudi. Multikulturalnost kakvu sada imamo jest najbolji put za terorizam i ugrožavanje naše sigurnosti. Što je sada s gospođom i gospodinom Puljak koji se protive kada katolici mole protiv pobačaja, a ne reagiraju kada se izvode ovakvi  molitveni rituali. Ne smijemo zaboraviti da su isti ti Pametni tražili da se vjeronauk kao predmet izbaci iz škola odnosno nastave. Stoga se i ne trebamo čuditi što nam se događaju ovakve stvari. Ekonomski migranti s istoka koji su nahrupili u Europu predstavljaju veliku opasnost. Nažalost i u Hrvatskoj imamo one koji više žele živjeti s islamistima nego s katolicima jer su kako oni kažu katolici zatucani i nisu otvoreni za sve narode, rase i vjere. Poštivati treba svakoga kao ljudsko biće, ali hrvatski narod i katolička vjera su ono što treba imati prioritet u našoj domovini. Hrvatski narod opstao je ponajprije zahvaljujući svojoj vjeri i katoličkom nauku koji nas je održao kroz stoljeća i upravo je to jedan od  temelja našega društva. Zapitajmo se je li ovo tek početak i što možemo očekivati u skoroj budućnosti. U islamskim zemljama ženama su zabranjene mnoge stvari  (pravo glasa, vožnja automobila i sl.)  kao što su neke i izričito propisane (pokrivanje tijela i lica itd.). Želimo li i mi takvo društvo u kojem će žene biti bez gotovo ikakvih prava? Svi oni koji podržavaju dolazak islamista i ulazak u našu državu te zagovaraju multi-kulti društvo su ili dobro plaćeni za to ili pak žive u zabludi. Ni u kojem slučaju nije potrebno da naša djeca ispred svojih domova, na igralištu ili putu do škole budu taoci nekih čudnih molitvenih rituala. S obzirom da stranka Pametno, kojoj je na sreću nedostajalo malo glasova za ulazak u Sabor RH, koristi gradske prostorije za svoje djelovanje te se zalažu za multikulturalnost, otvorene granice za sve i ukidanje vjeronauka u školama predlažemo da muslimanskoj zajednici ustupe prostor za molitvu kako ne bismo bili taoci njihovih rituala. Hrvatska udruga Benedikt

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.