Hvidra u Strasbourgu na sjednici Europskog parlamenta

19.11.2013. 15:34:38

0589671745219ed1af13dd67a2bc110e

HDZ-ova zastupnica ugostila je predstavnike Hvidre koji su u trodnevnom posjetu Europskom parlamentu.

Zastupnica HDZ-a u Europskom parlamentu, Dubravka Šuica, primila je Strasbourgu izaslanstvo hrvatskih branitelja, predvođeno predsjednikom Hvidre Josipom Đakićem, te šefovima županijskih organizacija te udruge.

- Zahvaljujući tim hrabrim ljudima Hrvatska je danas slobodna zemlja i članica Europske unije, a hrvatski jezik je 24. službeni jezik EU, zato je bitno, danas kada imamo slobodu, pokazati našim braniteljima gdje se u miru brane hrvatski interesi, istaknula je Šuica i dodala da je "ponosna što je u velike dane za Hrvatsku, kad osjećamo i ponos i tugu, domaćin braniteljima."

Članovi Hvidre u Strasbourgu su tri dana, tjiekom kojih će osim EU parlamenta pratiti i njegovo zasjedanje, te razgledati izložbu koju je u Parlamentu organizirao Šuičin stranački i parlamentarni kolega Davor Stier, a pod nazivom Vukovar europska poruka mira, a koju je u ponedjeljak otvorio Joseph Daul, novi predsjednik najbrojnije političke grupacije u EU parlamentu, Europske pučke stranke (EPP).

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.