Ivan Mikulić: Pobijedio sam tumor na mozgu!

05.06.2013. 12:18:12

– S druge strane, u posjedu sam čvrstih argumenata za medije i javnost da imam nešto u glavi, našalio se Mikulić na svoj račun.

Glazbenik Ivan Mikulić otkrio je za Story kako je pobijedio tumor na mozgu. Za borbu simpatičnog glazbenika znali su rijetki. Na karijeri nije radio od 2008. godine, a svemu je razlog bila bolest te studij novinarstva i odnosa s javnošću na Sveučilištu u Mostaru, na kojem je u međuvremenu diplomirao. Kada je doznao da je obolio, pjevač je prvo počeo razmišljati o tome što će biti s njegovim sinom Antom i kćeri Ivanom. – Pobijedio sam tumor mozga zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih liječnika i molitvi. S druge strane, u posjedu sam čvrstih argumenata za medije i javnost da imam nešto u glavi – našalio se Mikulić na svoj račun. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.