Izgubili smo budućnost, hoćemo li izgubiti i sjećanja

13.01.2014. 14:04:49

1557593_462975620481284_371488895_n

Na You tubeu  i Facebooku  posljednjih dana se pojavilo niz fotografija i video sadržaja u kojima se mnogi Imoćani zgražaju nad nebrigom i neredom oko spomenika poginulim braniteljima  i kuli Topana. Političari se  prilikom postavljanja vijenaca lijepo urede, gledaju gdje su novinari i jesu li ponijeli fotoaparate kako bi ih mogli ovjekovječiti u njihovoj velikoj ljubavi prema Hrvatskoj  i njihovoj pažnji i pijetetu prema poginulima u Domovinskom ratu. Nakon polaganja vijenaca  o ovom mjestu se ne vodi toliko brige. Jedan dio  vijenaca, svijeća i cvijeća završi u okolnim šikarama, na obroncima Modrog jezera i u samoj kuli.

Kada ovom još dodamo ružnu sliku raspale zastave Republike  Hrvatske koja vijori iznad ovog spomenika i kule Topana onda je svaki komentar suvišan.

Video :

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.