Jeckov: 'Predlažem da podigne ruku onaj tko je zadnji bio u Srbiji'; Mlinarić: 'Samo da odgovorim...'

15.07.2022. 10:35:00

Tijekom rasprave o opozivu ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana u raspravu su ušli zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov te Stipo Mlinarić iz Domovinskog pokreta.

U Saboru je rasprava otišla u smjeru tko je kada i tko je zadnji posljednji put posjetio Srbiju.

Jeckov javila se za Povredu poslovnika, a tijekom obrazloženja istaknula je kako se nije nasmijala raspravi već je ''izrazila svoje zadovoljstvo zbog uspjeha kolege Žigmanova na sastanku u četvrtak s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem''.

''S obzirom na to da se poteklo pitanje tko je posljednji bio u Srbiji, predlažem da podigne ruku onaj tko je bio zadnji tamo'', rekla je Jeckov.

Svojim istupom zaradila je opomenu jer kako je predsjednik Sabora Gordan Jandroković istaknuo nije bilo povrede Poslovnika.

Na njene riječi reagirao je Mlinarić.

''Samo da odgovorim kolegici Jeckov... Ja sam prvi bio u Srbiji, odležao sam devet mjeseci, dok su vaši napadali Vukovar'', rekao je vidno uznemiren te dodao: ''Poslije toga nikada nisam bio jer ne smijem otići jer sam na tjeralici Republike Srbije i kada bih otišao, uhitili bi me''.

Zaključio je riječima: ''Nisam bio i ne želim otići i neću nikada otići!''.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: kkž/Foto: snimka zaslona/YT

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.