Josip Klemm: 'Susret branitelja i srpskih veterana bit će u Hrvatskoj'

13.10.2016. 09:04:09

Dijalog je uspostavljen, tko će se susresti nije bitno, bitno je da se sjedne za stol i da se razgovara. Do susreta će doći kad će biti vrijeme, rekao je Josip Klemm U intervjuu u emisiji Pressing N1 televizije Josip Klemm najavio je kako će se hrvatski branitelji sa srpskim veteranima susresti ili u Osijeku ili negdje drugdje u Hrvatskoj. - Ne znam niti hoću li ja biti tamo, a na tome će sastanku biti oni koji imaju nešto konstruktivno za riješiti. Bit će u Osijeku ili negdje drugo u Hrvatskoj.  Dijalog je uspostavljen, tko će se susresti nije bitno, bitno je da se sjedne za stol i da se razgovara. Do susreta će doći kad će biti vrijeme, rekao je Klemm. Na pitanje boji li se odlaska u Beograd, Klemm je odgovorio sa 'ne'.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.