Kad pročitate gdje je Maras odslužio vojni rok, iznenadit ćete se prilično

23.10.2015. 17:00:39

I takav je hrabri borac s prve crte SDP-ova bunkera na Iblerovom trgu u centru Zagreba stručan za bilo koje pitanje vojske Potpredsjednik SDP-a Gordan Maras, koji je izazvao buru reakcija svojom izjavom o razlici generala Kotromanovića i Krstičevića, uopće nije služio vojni rok, što je najbolje, taj civilni vojni rok je odslužio - u SDP-u. Naime, Marasa je to što je diplomirao 1999. , pa na godinu (2000.) postao predsjednik Foruma mladih SDP-a očito učinilo toliko sposobnim da već 2001. bude direktor HOC-a Bjelolasica. A usput je, zbog prigovora savjesti - u SDP-u služio civilni vojni rok, kažu upućeni. I takav je hrabri borac s prve crte SDP-ova bunkera na Iblerovom trgu u centru Zagreba stručan za bilo koje pitanje vojske. „Razlika između njih dvojice je ta da je Kotromanović veliki ratnik koji je ratovati naučio u Domovinskom ratu, a učio je i od generala Gotovine. Za razliku od njega Krstičević je vojne vještine učio u JNA," ocijenio je Maras svojim stručnim političko-vojnim lijevim okom i izazvao buru reakcija u javnosti. Što se tiče SDP-ovih ministara boraca, tu se ističe i tehnički ministar Mihael Zmajlović koji je civilni vojni rok odradio na rubu zakona. 'Istina je, kao ročnik sam bio direktor javne tvrtke, ' priznao je novinarima Zmajlović, ali objasnio da je "potpisivao ugovore za Komunalno Jastrebarsko, ali za to, tvrdi, nije primao plaću".

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.