“KAD SE BOJE BRANITELJSKE UDRUGE” Ivana Brkljačić odbrusila Staziću na napade na branitelje

27.05.2018. 12:47:51

“KAD SE BOJE BRANITELJSKE UDRUGE” Ivana Brkljačić odbrusila Staziću na napade na branitelje: ‘Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru’…VIDEO… Kad su već, kao i u mnogim slučajevima zatajile sve udruge hrvatskih branitelja, notornom Staziću je na facebooku odbrusila naša vrhunska športašica Ivana Brkljačić. SDP-ovac Nenad Stazić na Facebooku je upitao “Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost”. Učinio je to iako je u brojnim zemljama normalno da bivši pripadnici oružanih snaga, imaju prednost pri zapošljavanju u javnim i državnim službama, a oko čega se u Hrvatskoj digla prašina. Riječ je o tome da pri izboru za ravnatelje škola prednost imaju, pod uvjetom da imaju jednak broj bodova kao i protukandidat i sve zadovoljene uvjete, nezaposleni hrvatski branitelji.
[caption id="attachment_48165" align="aligncenter" width="529"] facebook[/caption]
Na provokativan status Nenada Stazića odgovorila je hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva Ivana Brkljačić. -Sram vas bilo i zbog načina komunikacije na društvenim mrežama. Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru”, napisala je između ostaloga, notornom SDP-ovcu naša športašica Ivana Brkljačić.
facebookscreenshot
Podsjetimo; Notorni SDP-ovac je na svom facebooku prije nekoliko dana upakovao sve hrvatske branitelje u svoj status koji je na degutantan i dvosmislen način uputio svim braniteljima zbog navodne prednosti u zapošljavanju. Stazić je na jako perfidan način tim statusom uvrijedio sve hrvatske branitelje, ali niti jedna jedina udruga hrvatskih branitelja , nije uputila svoju reakciju na ovaj bljutav i uvrijeđujući status ovog notornjaka, saborskog zastupnika SDPea. Da reakciju nije uputila jedna hrvatska braniteljica (ime poznato!) te objavio ovaj i još jedan portal, sve bi ostalo kao da se ništa nije dogodilo. Nije ovo jedini put da Stazić istupa na nesuvisao, podmukao i sumnjiv način, a da nitko od nadležnih institucija ne reagira. Jurkasa se trebaloprivesti barem na obavijesni razgovor. Branio je Stazić u saboru tog bombaša Anđela Jurkasa, ali ni tada nitko nije uputio  javnu reakciju, dok s druge strane ljude blokiraju i zatvaraju kad objave neki sumnjiv ili kompromitirajući status na facebooku, ni približno kao ovaj Jurkasov, sa izravnom terorističkom prijetnjom koji je prošao neokrznut.
status Andjela Jurkasa na njegovom fasebooku
Tad na scenu stupa ovaj notornjak Stazić i u hrvatskom Saboru staje u obranu ovog lika koji je objavio teroristički status. Zanimljivo je da se taj status dopada mnogima i to bi trebao biti alarm za službene institucije RH, ali kao da se ništa nije dogodilo. Da jedna hrvatska braniteljica nije bila ustrajna pa HRT-u i ostalima slala svoje upite ogorčenosti oovom terorističkom statusu na facebooku, ništa se ne bi dogodilo. Ali i tada na scenu stupa notornjak Stazić, umiljato usred hrvatskog Sabora brani neobranjiv teroristički status koji je na svom facebooku tada napisao djelatnik HRT -Anđelo Jurkas. Poslušajte kako notorni Stazić staje u obranu ovog lika, bombaša Jurkasa, koji i dalje jaše…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.